lauantai 28. syyskuuta 2013

Kirjakuulumisia

Blogi on ollut hiljainen ihan liian kauan, mutta ei vain ole ollut sopivaa hetkeä kirjoittamiselle. Työnteon lisäksi olen ollut sairaana ja kesälomalla, joten olen kyllä ehtinyt lukea kirjoja, mutta yksikään lukemistani kirjoista ei ole ollut sellainen, että olisin halunnut kirjoittaa siitä blogissani. Joten tämä postaus on siitä erilainen, että en tässä arvioi yhtään kirjaa, vaan höpisen yleisesti kirjoista.

Äskettäin sain päätökseen kirjahyllyjen siivousurakan. Pyyhin pölyt kirjahyllyistä ja tomutin pölyisimmät kirjat. Samalla tuli tehtyä tilaa uudelle kirjahyllylle, jonka aion käydä ostamassa viikon päästä. Lisätila on tarpeen, kun jostain kumman syystä kirjat tuppaavat lisääntymään, vaikka aina silloin tällöin raatsinkin luopua osasta kirjoja. Nyt olisi poistoon lähdössä toistakymmentä kirjaa, kun vain saisin aikaiseksi raahata ne parin kilometrin päähän kirjaston vaihtohyllyyn.

Huomasin hyllyjä siivotessa, että minulla on aivan mielettömästi kirjoja, joita en ole koskaan lukenut, ja joiden olemassaolonkin olen täysin unohtanut. Sen vuoksi päätin, että lokakuussa en osta yhtään kirjaa, enkä myöskään lainaa kirjastosta kirjoja, vaan luen noita hyllyihin unohtuneita teoksia. Näistä kirjoista voisin sitten vaikka kirjoitellakin tänne blogiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti